Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαι χαρούμενος με την κατάληξη”

“Είμαι χαρούμενος με την κατάληξη”

kostas papanikolaou olympiacos

kostas-papanikolaou-olympiacosΟ Κώστας Παπανικολάου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς το μόνο που απομένει είναι ο ερχομός του στην χώρα μας και η ενσωμάτωση του. Ο “Παπ” παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις σαν άσος των “ερυθρολέυκων”.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Είναι αλήθεια πως το ήθελα. Ήθελα να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά. Περιμένω πως και πώς να δω τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον Βαγγέλη όπως και πολλά παιδιά από το σταφ με τους οποίους με ενώνουν πολλές αναμνήσεις. Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τα παιδιά αυτά,  πως το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Οι Πρόεδροι είναι πάντα εκεί και κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Όλοι μαζί και πάλι.”

Για το αν παρακολουθούσε την πορεία του Ολυμπιακού: “Όποτε μου το επέτρεπε το πρόγραμμα μου, παρακολουθούσα. Μάθαινα τα νέα των παιδιών και την πορεία της ομάδας. Πλέον είμαι μέλος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.”

“Από την ημέρα που σταμάτησε η συνεργασία μου με τους Ντένβερ Νάγκετς, συνέχισα να κάνω προπονήσεις. Εντάξει, σίγουρα είναι διαφορετικό το να προπονείσαι με την υπόλοιπη ομάδα και διαφορετικό να είσαι μόνος σου, αλλά πλέον αυτό που κοιτάζω είναι να επιστρέψω και να αρχίσω προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου. Τώρα, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…