Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε υποψιασμένοι”

“Είμαστε υποψιασμένοι”

mantzaris lawal olympiakos barcelona

mantzaris-lawal-olympiakos-barcelona

Με ιδιαίτερη προσοχή κοιτάζει τον αγώνα με την Μπάμπεργκ ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο άσσος του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Media Day, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τους Γερμανούς και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αυριανή αναμέτρηση (15/01). Ακόμα, εστίασε στο γρήγορο ρυθμό που θα πρέπει να επιβάλλουν και τέλος αναφέρθηκε και στο Νίκο Ζήση που θα είναι αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η Μπάμπεργκ χρειάζεται προσοχή. Είναι σκληρή ομάδα και το έχει αποδείξει από την πορεία της στην πρώτη και τη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχασε στο τελευταίο λεπτό και νίκησε σχετικά εύκολα τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Είμαστε υποψιασμένοι και πρέπει να είμαστε σοβαροί για σαράντα λεπτά, για να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη για τη συνέχεια”.

Για το “κλειδί” του αγώνα: “Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Να παίξουμε καλή άμυνα για να μπορέσουμε να τρέξουμε, να σημειώσουμε εύκολα καλάθια και να βρούμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Αυτό πιστεύω είναι το “κλειδί”. Δεν μετρούν τόσο πολύ οι μονάδες όσο το σύνολο. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Έχει πολύ καλούς αυτοματισμούς και δουλεύει πολύ καλά ως ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά κάθε ημέρα μπορεί να διακριθεί κάποιος διαφορετικός. Διαθέτει πολύ καλό σύνολο”.

Για τον Νίκο Ζήση: “Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάμπεργκ. Είναι πολύ καλός κι έμπειρος παίκτης. Θα είμαστε αντίπαλοι για σαράντα λεπτά, αλλά έως εκεί. Τίποτα παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…