Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ικανοποιημένος παρά την ήττα

Ικανοποιημένος παρά την ήττα

Kostas

Kostas Mexas

Ο Απόλλωνας Πάτρας ηττήθηκε στο Βενετόκλειο αλλά ο Κώστας Μέξας ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο τεχνικός των Πατρινών, στάθηκε στο θέμα που ανέκυψε με τον Ντίλαρντ αλλά και στα προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στα οποία οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως υποστήριξε:

“Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ειδικά εδώ στην Ρόδο έχει παίξει πολύ καλά, εκτός από το ματς με το Λαύριο. Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για να ρίξουμε το σκορ του Κολοσσού και να του μειώσουμε τα τρίποντα που είναι η δύναμή τους. Πολλές φορές τα καταφέραμε και ήμασταν τυχεροί που έχασαν ελεύθερα σουτ. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την αμυντική εικόνα και προσπάθεια, παρ’ όλα τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Λαμπρόπουλο και τον Πάλμπλαντ.

Τώρα, στην επίθεση έπρεπε να αλλάξουμε σε μισή προπόνηση τρόπο λειτουργίας και να έχουμε αποτελεσματικότητα ύστερα από αυτό που συνέβη με τον Ντίλαρντ. Τα παιδιά προσπάθησαν να κάνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο αλλά κάποια δεν βγήκαν και σ’ αυτό έπαιξε ρόλο η καλή άμυνα του Κολοσσού, αλλά και η δική μας κούραση. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή αμυντική προσπάθεια για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον Ντίλαρντ και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καβάλα στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς για τη νίκη, την πορεία στο πρωτάθλημα και το μπάσκετ που παίζει”.

Ο αρχηγός των Πατρινών, Νίκος Αργυρόπουλος, από την πλευρά του επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του. Ξέραμε ότι θα συναντούσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Κολοσσός ερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες και ήμασταν σίγουροι ότι θα αντιδράσει. Περιμέναμε ότι θα παίξουν σκληρή άμυνα, αλλά και εμείς είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλοί, αλλά το πρόβλημα ήταν στο ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση καμιά φορά.

Θα αναλύσουμε τι έγινε σήμερα και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που μας περιμένει. Η ομάδα μπορεί να επηρεάστηκε ψυχολογικά και σωματικά από την υπόθεση με τον Ντίλαρντ, ενώ ίσως να έπαιξε και ρόλο η αποβολή του Μάρτιν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αυτά είναι στη ζωή. Το αφήνουμε στην άκρη και κοιτάμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…