Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Η πρωτιά θα κριθεί στο ΣΕΦ”

“Η πρωτιά θα κριθεί στο ΣΕΦ”

pappas panathinaikos zalgiris

pappas-panathinaikos-zalgiris

Ο Νίκος Παππάς επανέρχεται σιγά στο πρότερο του τραυματισμού του αγωνιστικό επίπεδο και το έδειξε και χθες, κόντρα στην ΑΕΚ, σημειώνοντας 8 πόντους (1/5 διπ.-1/1 τρ.-3/4 βολές). Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στην επάνοδο του και τον εξαιρετικό Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ ανέλυσε τα στοιχεία που θα δώσουν στην ομάδα του τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Νίκο πριν τον τραυματισμό σου, ήσουν σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρείς ότι έχεις επανέλθει 100% αγωνιστικά ή θέλεις λίγο χρόνο ακόμη;
“Δεν είναι δυνατό να βρίσκομαι από τώρα στο 100%. Εκείνο όμως για το οποίο μπορώ να βεβαιώσω είναι η θέλησή μου να βρεθώ όσο το δυνατό συντομότερα στο 100%. Είναι πολύ σκληρό για έναν αθλητή να παρακολουθεί τραυματίας και να μη μπορεί να αγωνιστεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”.

-Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο πιστεύεις ότι θα κριθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό;
“Κάθε χρόνο αυτό γίνεται… Υπάρχουν όμως δύσκολοι αγώνες και για τους δύο όπως κόντρα στην ΑΕΚ, εμείς ως τυπικά γηπεδούχοι, ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος. Επίσης εμείς έχουμε να πάμε στην Πυλαία και ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο“.

-Είδαμε τον Γιώργο Παπαγιάννη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ. Βλέποντας τον εσύ καθημερινά στις προπονήσεις, θεωρείς ότι θα αφήσει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ;
“Τα πάντα είναι στο χέρι του. Έχει ταλέντο και προσωπικά του εύχομαι να έχει τύχη και υγεία, να δουλεύει σκληρά και όλα τα άλλα θα γίνουν”.

-Τώρα ακολουθεί το ματς με τη Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Σε ποιους τομείς θα επικεντρωθείτε για να πάρετε τη νίκη;
“Στο να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να επιβάλλουμε τα δικά μας δεδομένα. Στο ΟΑΚΑ θα παίξουμε, μπροστά στον κόσμο μας και φυσικά θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στο Top 16“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…