Κεντρική NBA Οι πεντάδες του All Star Game (pics)

Οι πεντάδες του All Star Game (pics)

all star game 2016 lineups

all star game 2016-lineups

Πριν από λίγες ώρες, το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις βασικές πεντάδες Δύσης και Ανατολής για το επερχόμενο All Star Game. Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στο Τορόντο, ενώ τις προηγούμενες δύο ημέρες θα γίνουν οι κλασικοί διαγωνισμοί καρφωμάτων, τριπόντων, δεξιότητας αλλά και το All Star Game των πρωτοετών και δευτεροετών του πρωταθλήματος.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλο και δη 1.891.614, αφήνοντας πίσω τον Στεφ Κάρι, που είχε 1.604.325, και θα συμμετέχει στο 18ο All Star Game της καριέρας του. Αμφότεροι θα βρίσκονται στην αρχική πεντάδα της Δύσης, μαζί με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καουάι Λέοναρντ και Κέβιν Ντουράντ. Στην αντίπερα όχθη, δεσπόζει η παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς (1.089.206) και ακολουθούν οι Ντουέιν Ουέιντ, Κάιλ Λόουρι, Καρμέλο Άντονι και Πολ Τζορτζ.

Απομένει να αποφασισθεί ποιοι θα είναι οι 14 παίκτες (7 από κάθε περιφέρεια) που θα πάρουν συμμετοχή στο All Star Game ως αναπληρωματικοί. Αυτό βρίσκεται στην κρίση των 30 προπονητών της λίγκας, οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν δύο γκαρντ, τρεις φόργουορντ-σέντερ και ακόμα δύο παίκτες οποιασδήποτε θέσης. “Σταυρώνουμε” τα δάχτυλα μας, ώστε να βρίσκεται μεταξύ των 7 της Ανατολής και ο “δικός μας” Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η πεντάδα της Δύσης: Γκαρντ: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ). Φροντ λάιν: Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς).

Η πεντάδα της Ανατολής:
Γκαρντ: Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Ντουέιν Ουέιντ (Χιτ).
Φροντ λάιν: ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Καρμέλο Άντονι (Νικς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…