Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η νίκη αποτελεί πάντα στόχο”

“Η νίκη αποτελεί πάντα στόχο”

giannopoulos feldeine

giannopoulos-feldeine

 

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (1/2) τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε, πως η νίκη είναι πάντα ο στόχος τους σε ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αύριο (01/02) έχουμε δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα παιχνίδια, στα οποία οι δύο ομάδες έχουν τόση διάφορα ποιότητας στο ρόστερ, είναι φυσιολογικά για τις δύο μεγάλες ομάδες (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό), αφού τα αντιμετωπίζουν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Η μικρότερη ομάδα δεν έχει να χάσει κάτι. Φυσικά και η νίκη αποτελεί πάντα στόχο της ομάδας μου, αλλά στο συγκεκριμένο ματς εάν επιτευχθεί θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Αυτό το λέω διότι, το συγκεκριμένο ματς δεν έχει να συγκριθεί σε τίποτα με ένα παιχνίδι που παίζεις με μια ομάδα ισάξια ή έστω και λίγο καλύτερη.

Η πίεση είναι ελάχιστη, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό σε επαγγελματικό επίπεδο και τα “πρέπει” τα αντικαθιστά το “ας παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε“, καθώς δεν εξαρτάται από εμάς. Ένα πράγμα έχει να κερδίσει η μικρότερη ομάδα κι αυτό είναι η αντοχή της σωματικά και πνευματικά στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο περισσότερο μπορέσει να μείνει στο παιχνίδι τόσο το καλύτερο, κι αν μείνει μέχρι το τέλος κοντά, αλλάζει το πράγμα. Ίδωμεν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…