Κεντρική Διεθνή “Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη”

“Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη”

trinchieri1

trinchieri1Η Μπάμπεργκ, των παλιών μας γνώριμων, Αντρέα Τρινκιέρι και και Νίκου Ζήση έρχεται στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (15/1, 21:45). Ο Ιταλός κόουτς μίλησε για τους “ερυθρόλευκους” και επεσήμανε τα δυνατά σημεία τους.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα λένε οι αριθμοί αλλά και όσα πιστεύω εγώ ο ίδιος. Αν προσθέσει κανείς στην καλύτερη άμυνα και τον Σπανούλη, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: έχουμε ένα πολύ μεγάλο βουνό μπροστά μας.

Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Ρεάλ. Θα πρέπει να δείξουμε πιο πολύ χαρακτήρα και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μια ομάδα σαν κι εμάς, είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να πιάσουμε το τέλειο από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης και σε επίπεδο απόδοσης σε άμυνα και επίθεση. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες. Όταν αντιμετωπίζεις παίκτες που έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα χάρη στο ταλέντο τους, όπως οι Σπανούλης και ο Πρίντεζης, πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…