Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η έλλειψη εμπειρίας…”

“Η έλλειψη εμπειρίας…”

Thanasis Skourtopoulos Rethimno

Thanasis Skourtopoulos-Rethimno

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, τόνισε ότι ο Άρης εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απειρία της ομάδας του, ενώ εστίασε στα στατιστικά των Κρητικών σε βολές και τρίποντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη. Δουλέψαμε αρκετά και στο μεγαλύτερο διάστημα σταθήκαμε αξιοπρεπώς. Η έλλειψη εμπειρίας όμως, δεν μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στον ίδιο βαθμό στα κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα να κάνουμε πέντε λάθη στον αιφνιδιασμό.

Ο Άρης παίζοντας δυναμικά, όπως πάντα, το εκμεταλλεύτηκε αυτό, βρήκε το σκορ το μακρινό από τον Θοδωρή και βρήκε τις λύσεις. Εμείς με 1/15 τρίποντα και 13/26 βολές και πάλι κοντά φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Άρη, να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη, μας αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο”.

Για τη δυσκολία του Ρεθύμνου στα εκτός έδρας παιχνίδια: “Το Ρέθυμνο έχει δύο φάσεις. Πριν τις αλλαγές μετά τις αλλαγές. Με την προηγούμενη ομάδα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε εκτός έδρας. Έγιναν κάποια λάθη το καλοκαίρι, υπήρχε κακή λειτουργία, κακές συμπεριφορές, κακές προπονήσεις, κακή χημεία, γι’ αυτό χάσαμε και τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις λεπτομέρειες στην Αμαλιάδα, το Λαύριο και την Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα είμαστε ομάδα έδρας, έχουμε ενθουσιασμό σαν ομάδα, νέους σε ηλικία παίκτες , τον τελευταίο μήνα δουλεύουμε σωστά και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα την πάρουμε την εκτός έδρας νίκη και δεν θα είναι μόνο μία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…