Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “H καλύτερη ευκαιρία για αντίδραση”

“H καλύτερη ευκαιρία για αντίδραση”

Athinaiou Raduljica Olympiacos Panathinaikos

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο γκαρντ του ΟλυμπιακούΓιάννης Αθηναίου, αφού σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του “αιωνίου” αντιπάλου στάθηκε στο γεγονός, ότι η επικράτηση αυτή, ήταν ο ιδανικός τρόπος για αντίδραση από πλευράς “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά: “Προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα στην Eυρωλίγκα. Σίγουρα αυτά μας πείσμωσαν πολύ και το ντέρμπι ήταν μία καλή ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτές οι δύο ήττες πλήγωσαν πάρα πολύ όλα τα παιδιά και μας έκαναν να δουλέψουμε πάρα πολύ αυτές τις μέρες.

Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε αρκετά μεγάλα σουτ και αυτό μας έδωσε μία σημαντική διαφορά. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και το γεγονός πως πήραμε τη διαφορά που χρειαζόμασταν.

Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις. Σιγά-σιγά θα βρει ο καθένας το ρόλο του και όλοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό της ομάδας.

Αν μείνουμε σε αυτό το κομμάτι και πούμε ότι το πλεονέκτημα τελείωσε, αυτομάτως το έχουμε χάσει. Η Α1 έχει ακόμη πολλά δύσκολα παιχνίδια για εμάς και ξέραμε πολύ καλά ότι όλες οι ομάδες, παίζοντας χωρίς άγχος, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, όπως συνέβη και στην Κηφισιά.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στη Μαδρίτη το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Να σπάσει την παράδοση στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να πάει Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός αντι…