Κεντρική Basket League Άρης “Γνωρίζουμε τι σημαίνει…”

“Γνωρίζουμε τι σημαίνει…”

priftis

priftis

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για όλη την Ελλάδα το αυριανό (31/01) ντέρμπι, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “ασπρόμαυρους”. Όσον αφορά τα κλειδιά της αναμέτρησης, ο 47χρονος τεχνικός εστίασε στα ριμπάουντ, στα λίγα λάθη, καθώς και στο μακρινό σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν σημαντικό εκτός έδρας αγώνα, με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτός από τη δεδομένη δυσκολία του, έχει την ιδιαιτερότητά του. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι, με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές φιλάθλων, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά αυτό το ματς είναι πάντα ιδιαίτερο.

Εμείς εστιάζουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία καλή ομάδα, με πλάνο και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Αυτά που πρέπει να κάνουμε είναι αρχικά να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το μακρινό σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…