Κεντρική Διεθνή “Για την Εθνική θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα”

“Για την Εθνική θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα”

zisis1

zisisΟ Νίκος Ζήσης έφυγε θριαμβευτής από το ΣΕΦ, καθώς η Μπάμπεργκ πήρε τεράστια νίκη και πέτυχε ένα μικρό θαύμα στο δρόμο της στο Top-16 της Ευρωλίγκα. Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε, μετά το τέλος του ματς, στην νίκη επί του Ολυμπιακού, στο κλίμα των αποδυτηρίων της Μπάμπεργκ, αλλά και στο μέλλον του στην Εθνική ομάδα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, κάναμε στο γήπεδο αυτό που κάνουμε γενικά ως ομάδα. Η ομάδα μας δεν έχει εγωισμούς, ήμασταν καλοί και διαβασμένοι και στην άμυνα. Ρισκάραμε το σουτ, ήμασταν τυχεροί. Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Είναι λογικό. Ποτέ δεν περιμέναμε να είμαστε στο +24 στο ΣΕΦ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Κάνοντας, όμως, λίγα έξυπνα πράγματα στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε.

Η ομάδα μας δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύο σερί εκτός έδρας ματς στη Χίμκι και στην ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αν πιστεύουν ότι πάμε για την πρόκριση. Η ομάδα έχει κάποιους παίκτες που θα παίξουν στο τοπ επίπεδο τα επόμενα χρόνια.”

Για το επίπεδο του Ολυμπιακού: “Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το Top 16 είναι μαραθώνιος. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός σήμερα αλλά έχει τα στοιχεία για να πάρει αυτό που θέλει. Το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό που έχει σκαμπανεβάσματα.”

Για το ελληνικό μπάσκετ: “Έχουμε πει ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν Έλληνες στην ομάδα του είτε παίκτες είτε προπονητές. Πολλές ομάδες της Euroleague ψάχνουν Έλληνες. Έχουμε από τους καλύτερους προπονητές στην Euroleague. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.”

Για την Εθνική ομάδα: “Για την Εθνική δεν έχω να πω τίποτα. Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…