Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Για κακούργημα ο Μπάνε!

Για κακούργημα ο Μπάνε!

prelevic

prelevic

Την πιο δύσκολη φάση της ζωής του περνά ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Από χθες η πάντα έγκυρη στήλη του SportDog στο Twitter, “Pick n’ Scroll“, αποκάλυψε πως θα σκάσει βόμβα μεγατόνων κι αυτό συνέβη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απάτη και απόπειρα απάτης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο Πρέλεβιτς χρωστούσε ένα ποσό που υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ σε προμηθευτή του γνωστού καφέ – μπαρ “Ολύμπιον“, στο οποίο ήταν μέτοχος. Πρότεινε στον οφειλέτη να μπει συνέταιρος στην επιχείρηση, ώστε να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο η οφειλή, κάτι που έγινε και μάλιστα πήρε κι επιπλέον χρήματα, προκειμένου να προβεί σε ανακαίνιση του χώρου.

Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, η ανακαίνιση δεν έγινε ποτέ, με τα χρήματά του πληρώθηκαν υποχρεώσεις προς άλλους, ενώ στη συνέχεια φέρεται να ζήτησε ο Μπάνε άλλες 60.000 ευρώ, τα οποία αρνήθηκε να δώσει ο προμηθευτής.

Πηγές από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν πως η οικονομική “μαύρη τρύπα” εκείνης της ιστορίας δεν σταματά στα 200.000 ευρώ, αλλά περιλαμβάνει κι άλλες οφειλές προς το δημόσιο, κάτι που όμως μένει να αποδειχθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Πρέλεβιτς, από τη στιγμή που παραπέμπεται για κακούργημα, είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί του προεδρικού θώκου, καθώς αυτό ορίζει η νομολογία του αθλητισμού. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση -ευχόμαστε να πάνε όλα καλά- δεν μπορεί να ασχολείται ενεργά με τον ΠΑΟΚ, όπως δεν μπορεί να κατέχει αθλητικά αξιώματα (π.χ. να είναι μέλος του ΕΣΑΚΕ).

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…