Κεντρική Διεθνή Φευγάτος ο Ντόρσεϊ, “επιτέθηκε” σε Γαλατασαράι

Φευγάτος ο Ντόρσεϊ, “επιτέθηκε” σε Γαλατασαράι

joey dorsey galatasaray

joey dorsey-galatasaray

Οι σχέσεις του Τζόι Ντόρσεϊ με τους ανθρώπους της Γαλατασαράι είναι κάκιστες. Ο Αμερικανός πρώην σέντερ του Ολυμπιακού “έκραξε” τους Τούρκους στο instagram, ενώ μπλόκαρε τους λογαριασμούς των ανθρώπων της ομάδας.

“Είμαι στο νοσοκομείο τις τελευταίες τρεις μέρες με τη γρίπη των χοίρων εδώ στην Τουρκία. Ενιωσα σαν να πεθαίνω. Εδώ δεν δίνουν ενέσεις και έχασα 3,5 κιλά. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί οι γιατροί με κράτησαν στο νοσοκομείο επειδή η ομάδα ήθελε να προπονηθώ, ενώ πάλευα με αυτή τη γρίπη και σχεδόν λιποθύμησα στο παρκέ πριν έρθω στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τελικά με άφησαν να πάω σπίτι μου για να προσπαθήσω να γίνω καλά και να επιστρέψω γρήγορα και να παίξω στο All Star Game για τους φιλάθλους που θέλουν να με δουν. Σε ευχαριστώ Θεέ που με βοήθησες να παλέψω με αυτή τη γρίπη των χοίρων…”, έγραψε στο instagram ο Ντόρσεϊ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός σέντερ περιμένει πως και πως να αγωνιστεί στο τουρκικό All Star game (24/1), με το μέλλον του στη Γαλατασαράι να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…