Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Φάνηκε η νευρικότητα που είχαμε”

“Φάνηκε η νευρικότητα που είχαμε”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο επικράτησε της Κηφισιάς με 74-70 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πήρε “το αίμα του πίσω”, μετά την αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε, πως αυτή ήταν η χειρότερη τους εμφάνιση εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Καλησπέρα και από εμένα, συμφωνώ με τον Παναγιώτη σήμερα κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση εντός έδρας, μάλλον μόνο με τον ΠΑΟΚ είχαμε παίξει χειρότερα για να μην πω την χειρότερη μας, όμως κέρδισε η καρδιά η θέληση και η αγάπη και η πίστη στην ομάδα.

Επειδή είναι δίπλα μου ο Παναγιώτης, αυτά τα στοιχεία τα έχουν μόνο παίχτες που έχουν παίξει χρόνια για την ομάδα και καταλαβαίνουν τι σημαίνει το Λαύριο να έρθει στην Α1. Πρέπει να γίνουμε πολύ καλύτεροι για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και πρέπει να σταματήσουμε αν έχουμε αρχίσει να παίζουμε για τα νούμερα μας. Ελπίζω και εύχομαι επειδή έχουμε δύο παιχνίδια σε εισαγωγικά εύκολα, ένα στο Αλεξάνδρειο και ένα με τον Ολυμπιακό εδώ, αυτό το μάθημα που πήραμε σήμερα και δεν το πληρώσαμε να το δουλέψουμε πάρα πολύ αυτές τις δύο εβδομάδες να τα δούμε στο βίντεο να συζητήσω με τους παίχτες.

Τουλάχιστον τα παιδιά και οι ξένοι θεωρώ ότι μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους, δεν είναι τόσο εγωιστές όπως έδειξαν σήμερα, γιατί στο υπόλοιπα παιχνίδια είχαν δείξει ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν καλύτερα και να μείνουμε στην κατηγορία στην οποία α το ξαναπώ άλλη μία φορά θεωρώ ότι πολύ δίκαια μπορούμε να παραμείνουμε. Είμαστε καλύτεροι από αρκετές ομάδες και η βαθμολογία για άλλη μία φορά το λέω και θα το λέω συνέχεια δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τον κόσμο πάρα πολύ γιατί πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια από το 1987 δεν έχει ξαναγίνει ποτέ ήτανε όλη η πόλη μαζί μας και ευχαριστούμε πάρα πολύ και ήταν ένας από τους λόγους τους οποίους κερδίσαμε, μας βοηθήσανε σε πολύ κρίσιμα σημεία.

Είναι υποκριτικό να λέμε ότι δεν μας έχει πειράξει και εμάς το παιχνίδι του πρώτου γύρου και όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα, ότι ήταν απλά μια απόφαση δικαστική που βγήκε και παίξαμε 27.5 δευτερόλεπτα. Μας έχει πειράξει πάρα πολύ και βέβαια αυτό μας έκανε και κακό η αλήθεια είναι διότι ήμασταν πολύ νευρικοί χωρίς λόγο από την αρχή, ήθελαν όλα τα παιδιά να αποδείξουν ότι υπήρχε μια αδικία εις βάρος μας.

Αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ, χαρακτηριστικό παράδειγμα 11/19 βολές αν θυμάμαι καλά στο πρώτο ημίχρονο που ακόμα το παιχνίδι δεν κρίνεται για να πεις ότι η κούραση ή ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Για να μπει η βολή παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και η ομάδα μας η οποία σουτάρει πάρα πολύ καλά γενικότερα ούτως ή άλλως, ένα στοιχείο της ομάδας μας είναι ότι μπορούμε να έχουμε πολλούς παίχτες που μπορούν να σουτάρουν. Νομίζω ότι φάνηκε η νευρικότητα που είχαμε“.

Από πλευράς παικτών ο Παναγιώτης Τσίρος, ανέφερε:Τεράστια νίκη για την ομάδα μας σήμερα, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πραγματικά ήταν ότι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια εδώ μέσα στο Λαύριο. Είχαμε μεγάλο άγχος όπως και η Κηφισιά, αλλά υπερίσχυσε τελικά η ενέργεια και η θέληση για τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και δεν σταματάμε εδώ προχωράμε για ότι καλύτερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …