Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι για τη μάχη”

“Έτοιμοι για τη μάχη”

pappas panathinaikos zalgiris

pappas-panathinaikos-zalgirisΟ Παναθηναϊκός, μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη, θα επιχειρήσει να πετύχει, αύριο (08/01, 21:45), κόντρα στη Μάλαγα την παρθενική νίκη του στο Top-16 της Ευρωλίγκα. Ο Νίκος Παππάς, μάλιστα, τόνισε πως το “τριφύλλι” είναι έτοιμο για τη “μάχη“, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να περιμένει από τους παίκτες του να “παλέψουν” από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

“Είναι το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για το Top-16 και θέλουμε να υπερασπισθούμε την έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα και ξέρουμε πως θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση, για να νικήσουμε.

Περιμένω από τους παίκτες μου να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω πως οι φίλαθλοί μας θα μας υποστηρίξουν και πάλι, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ” υπογράμμισε ο “Σάλε”.

Ο 25χρονος γκαρντ, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε πως θα έχουμε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο Top-16.

Στην έδρα μας όλοι γνωρίζουν πως μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, που έχει καλή παρουσία φέτος στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…