Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Έτοιμοι για “πόλεμο”

Έτοιμοι για “πόλεμο”

fabien causeur laboral kutxa armani milano

fabien-causeur-laboral-kutxa-armani-milano

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα και έχει ετοιμαστεί για “πόλεμο”, όπως υπογράμμισε ο Φαμπιέν Κοζέρ. Ο αρχηγός των Βάσκων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός πως ο Λοτζέσκι θα είναι εκτός ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προετοιμάστηκαν “όπως θα κάναμε εάν ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης” και πρόσθεσε: “Έχουμε ήδη νικήσει μια φορά τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και χαρακτηρίζεται από το physical παιχνίδι της”.

“Όλοι ξέρουν πόσο δυνατά αγωνίζεται η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Τους έχω αντιμετωπίσει οχτώ φορές και πάντα γίνεται “πόλεμος” στο παρκέ. Μετά από το τέλος κάθε αγώνα είσαι εξουθενωμένος” συνέχισε ο Γάλλος. Ενώ για το πλεονέκτημα μιας νίκης μεθαύριο (07/01) παραδέχθηκε πως “θα μας δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αέρα. Όντας στο 2-0 σου προσδίδει μια επιπλέον άνεση. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί”.

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι “δεν είμαστε φαβορί για την κατάκτηση κάποιο τίτλου. Για να φθάσουμε στο επίπεδο να διεκδικήσουμε το οτιδήποτε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…