Κεντρική NBA NCAA Επιβλητικός και νικητής ο Όγκαστ

Επιβλητικός και νικητής ο Όγκαστ

auguste notre dame

auguste-notre dame

Το Notre Dame επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πανηγύρισε, παράλληλα, την πρώτη του νίκη για το 2016, επικρατώντας του Georgia Tech με 72-64. Αμφότερες οι ομάδες πραγματοποιούν καλή σεζόν και το παιχνίδι ήταν, εν γένει, κλειστό, όμως οι γηπεδούχοι είχαν πάντα τον πρώτο λόγο και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Ο Ζακ Όγκαστ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το ματς με 24 πόντους (10/13 διπ.-4/6 βολές), 9 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, σε 34 λεπτά, έχοντας στηρίγματα τους Ντεμέτριους Τζάκσον (18π.-9ρ.-8ασ.) και Ματ Ράιαν (10π.-7ρ.). Εκ των φιλοξενουμένων, ξεχώρισαν οι Μάρκους Χαντ (18π.-3ρ.-3ασ.) και Άνταμ Σμιθ (15π.).

Κι όμως… έχασε
mitoglou-wake forest

Παρά το γεγονός πως έξι παίκτες είχαν διψήφια επιθετική συγκομιδή (για πρώτη φορά μετά το 2012), το Wake Forest δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Virginia Tech, φεύγοντας με σκυμμένο κεφάλι από τη Βιρτζίνια (93-91).

Ο Κόντι Μίλερ – ΜάκΙνταϊρ αποτέλεσε το “πρώτο βιολί” των φιλοξενουμένων, ενώ μεταξύ των διακριθέντων ήταν και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, έχοντας 14 πόντους (2/2 διπ.-3/9 τρ.-1/2 βολές) και 5 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος για 32 λεπτά. Από τους νικητές, ηγήθηκε ο Τζάστιν Μπιμπς, με 32 πόντους.

Δεν σηκώνει κεφάλι…
american-boston

Το American συνεχίζει να δυσκολεύεται και να αγνοεί εντός έδρας νίκη (0-5), γνωρίζοντας την ήττα και από το Boston, με 61-50, που αποτέλεσε τη 14η σε 16 παιχνίδια. Έρικ Φάνινγκ και Τζον Παπέιλ ηγήθηκαν των φιλοξενουμένων, με 14 και 13 πόντους, αντίστοιχα.

Εκ του American, κορυφαίος ήταν ο Τζέιμς Ουάσινγκτον (15π.-3ρ.-3ασ.) ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Πάρης Μαραγκός των 9 πόντων (3/5 διπ.-1/1 τρ.) και 3 ριμπάουντ, σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…