Κεντρική Ελλάδα Camp Επιτυχημένο το “Shooting Camp 2015”

Επιτυχημένο το “Shooting Camp 2015”

basketball shooting omadiki

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η διεξαγωγή του “Basketball Shooting Camp 2015“, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28-30 Δεκεμβρίου. Όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμμετεχόντων καλύφθηκαν σε απόλυτο βαθμό και οι αθλητές πήραν μέρος σε μια διαδικασία που περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- ειδικά τεστ, βίντεο ανάλυση από την κορυφαία εταιρεία στο είδος της, ask4sports, εξειδικευμένο ασκησιολόγιο, ατομικό report με συγκεκριμένες οδηγίες για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά και μέτρηση του χρόνου πτήσης (hang time). Ακόμη, εμβάθυναν πάνω στο σουτ και στην βελτίωση σημαντικών παραμέτρων που συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την εκτέλεση.

Το “παρών” στο camp έδωσε κι ο Ντράγκαν Ράτσα (Ηρακλής, Ολυμπιάδα Πατρών, Guangzhou Free man, Chongqing Fly dragons) καθώς και ο συνεργάτης του, Γιάννης Ράπτης, οι οποίοι προσέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις του, σχετικά με το σουτ, στους παίκτες ενώ τους υπέβαλαν στο τεστ της Κινέζικης ομοσπονδίας από το οποίο κρίνεται η συμμετοχή των αθλητών στο επαγγελματικό πρωτάθλημα!

basketball shooting camp

Με την ολοκλήρωση του “BasketBall Shooting Camp 2015” ο επικεφαλής του και διευθυντής της ομάδας “Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών”, Δημήτρης Γκόφας, δήλωσε:

“Είναι τεράστια χαρά και τιμή που ένα τόσο εξειδικευμένο πρότζεκτ βρήκε ανταπόκριση από τους νέους αθλητές που έδειξαν ότι διψούν για μπάσκετ και δεν αφήνουν καμία ευκαιρία για βελτίωση ανεκμετάλλευτη.

Προπονητικά κι οργανωτικά τα πάντα κύλησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέραμε να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και δεν χρειάστηκε να γίνει καμία έκπτωση στο επίπεδο δουλειάς και στην επιμονή στη λεπτομέρεια που θέλουμε να δίνουμε.

Νομίζω ότι μέσα από την πολύτιμη συμβολή του Ντράγκαν Ράτσα και του Γιάννη Ράπτη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μετέφεραν τις πολύτιμες παραστάσεις που έχουν αποκομίσει από το υψηλότερο επίπεδο, την εποικοδομητική συνεργασία με τον Νίκο Κονδυλόπουλο (MSc in Sports Biomechanics) και με όλο το προπονητικό επιτελείο να είναι αντάξιο των προσδοκιών δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, διεξήχθη ένα camp που ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο για όλους τους συμμετέχοντες.

Μπορεί το αγωνιστικό να είναι το σημαντικότερο, όμως χωρίς τους χορηγούς μας Po-company atlhetic sportswear και τον Εκπαιδευτικό όμιλο “Γράψα” τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει όπως θα θέλαμε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την έμπρακτη στήριξη και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες που θα στηρίζουν το βασικό κύτταρο του ελληνικού αθλητισμού που είναι τα νέα παιδιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…