Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Λαύριο

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Λαύριο

oaka aek kosmos

oaka-aek-kosmosΗ ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (23/1, 5μ.μ.) το Λαύριο στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της “Βασίλισσας” με το Λαύριο (23/01, 17:00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League) συνεχίζεται.

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει στον κόσμο της την προσφορά, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή (22/01) και αφορά ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά: Με κάθε αγορά ενός εισιτηρίου, αυτομάτως ο οπαδός θα αποκτά το δικαίωμα να παραλαμβάνει και ένα δωρεάν (εισιτήριο) ίσης αξίας. Ισχύει για εισιτήρια των 5, 10, 20, 50 ευρώ, και ΟΧΙ για τις θέσεις Baseline – Courtside.

Η προσφορά ισχύει για τη διαδικτυακή προπώληση (μέσω τoυ aekbc.gr και μέσω της viva.gr) και για τα συνεργαζόμενα σημεία της Viva (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Η προπώληση εισιτηρίων από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα γίνεται κανονικά με τον συνήθη τρόπο, όπερ σημαίνει δεν ισχύει η προσφορά. Γίνεται σαφές, επίσης ότι: Την ημέρα του αγώνα η προσφορά δεν ισχύει.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο).”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…