Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εμπειρία για το μέλλον το ματς στο ΟΑΚΑ”

“Εμπειρία για το μέλλον το ματς στο ΟΑΚΑ”

plaza malaga

plaza_malaga

Η Μάλαγα φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα και η αποστολή που την περιμένει, κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως επεσήμανε και ο Χοάν Πλάθα. Ο προπονητής των Ανδαλουσιανών, έπλεξε το εγκώμιο του “τριφυλλιού” και αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που λίγο έλειψε να νικήσει στην πρεμιέρα τη Φενέρμπαχτσε. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει κερδίσει ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις. Βάλτε στην εξίσωση και το δύσκολο ταξίδι.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τον Νέλσον και τον Κούλεϊ στην ομάδα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πέραν του Μάρκοβιτς, θα μας λείψει και ο Κουζμίνσκας, παίκτες που θα μπορούσαν να μας δώσουν πολλές λύσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας αγώνας που μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και να αποκτήσουμε εμπειρίες για το μέλλον”.

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Ντίεθ, επεσήμανε: “Παίζουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, μόνο η Λοκομοτίβ έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί φέτος. Πάμε στην Αθήνα σκεφτόμενοι μόνο τη νίκη, αλλά γνωρίζοντας και πόσο δύσκολο θα είναι να την πάρουμε. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά από την αρχή και να αποφύγουμε σκαμπανεβάσματα που θα μας φέρουν σε πιο δύσκολη θέση. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο τόσο στην περιφέρεια όσο και τη φροντ λάιν, οπότε δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση. Είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…