Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη”

“Έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη”

djordjevic1

djordjevicΟ Παναθηναϊκός επικράτησε της Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, όμως η ομάδα κάθε άλλο παρά καλό πρόσωπο παρουσίασε. Ο κόουτς του “τριφυλλιού”, Σάσα Τζόρτζεβιτς, εμφανίστηκε ενοχλημένος με την εικόνα των παικτών του, όμως τόνισε πως στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη στην έδρα μας. Δεν μας άφησαν οι αντίπαλοι να τρέξουμε. Πήραμε διαφορά εννιά πόντων, αλλά παίξαμε κακή άμυνα. Ο Σμιθ ήταν αίνιγμα για εμάς, αλλά κάναμε λάθη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και το σημαντικό είναι ότι αυτά δεν έγιναν από νέους παίκτες αλλά από παλιούς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Εναντίον άμυνας ζώνης ήμασταν παθητικοί και στις δύο πλευρές και αυτό ήταν απαράδεκτο. Απομακρύνθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στην τελευταία επίθεση και από την άμυνα και την συγκέντρωσή μας. Έγιναν κάποια λάθη από έμπειρους παίκτες μπροστά στον πάγκο μας που ήταν ανεπίτρεπτα. Θα έρθει η ώρα που θα χάσουμε στο τελευταίο σουτ, καθώς δεν συνέβη στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…