Κεντρική Ασίστ Shadow “Έφυγε” ο Βασίλης Σακόπουλος

“Έφυγε” ο Βασίλης Σακόπουλος

sakopoulos

sakopoulosΟ ιστορικός πρόεδρος του Σπόρτιγκ, Βασίλης Σακόπουλος, έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 67 ετών.

H γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, επί θητείας του, είχε καταφέρει να κατακτήσει 35 τίτλους και άπαντες μέσα σε 29 χρόνια (21 πρωταθλήματα Ελλάδας – 3 Κύπελλα Ελλάδας – 11 Κύπελλα ΕΣΚΑΝΑ), ενώ είχε φτάσει μέχρι το Final-4 του αντίστοιχου Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ για τον Βασίλη Σακόπουλο:

“Απέραντη θλίψη προκάλεσε στον μπασκετικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Σακόπουλου, του εμβληματικού προέδρου της ομάδας του Σπόρτιγκ, που «έφυγε» από τη ζωή στα 67 του χρόνια, μετά από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο εκλιπών, υπήρξε ακούραστος εργάτης του αθηναϊκού μπάσκετ, από τους σημαντικότερους παράγοντες, με αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που έκανε και με την πολυετή προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο των Πατησίων αφήνει -αναμφίβολα- βαριά κληρονομιά πίσω του. Επί ημερών του, φυσικά, μεγαλούργησε η γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, σημειώνοντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Το ΔΣ της ΕΣΚΑ εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του προς τους οικείους του. Καλό «ταξίδι»…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…