Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δύσκολη αποστολή” (pic)

“Δύσκολη αποστολή” (pic)

verginis apollon patras

verginis-apollon patrasΟ Απόλλων Πατρών ταξιδεύει στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό (30/1, 5μ.μ.) και ο Δημήτρης Βεργίνης σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δύσκολη αποστολή αλλά θέλουμε τη νίκη

Καλησπέρα σας,

Ο πρώτος μήνας του 2016 φτάνει προς το τέλος του και η αλήθεια είναι ήταν ένας μήνας που μας έδωσε πολλά. Οι τρεις συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα με Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Κόροιβο Αμαλιάδας μας βοήθησαν να σκαρφαλώσουμε βαθμολογικά και να κάνουμε σημαντικό βήμα παραμονής. Μετράμε πλέον επτά νίκες και χρειαζόμαστε άλλες δύο για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον πρωταρχικό μας στόχο. Για να τα καταφέρουμε όμως θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις καθώς όπως έχω ξαναπεί το πρόγραμμα μας στον δεύτερο γύρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Την περασμένη εβδομάδα πανηγυρίσαμε το τρίτο μας «διπλό» μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα δίνοντας χαρά στους φιλάθλους και ακόμα περισσότεροι στο κόσμο που ταξίδεψε μέχρι την Αμαλιάδα για να μας εμψυχώσει από την κερκίδα και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Τέτοιες νίκες «χτίζουν» χαρακτήρα για μια ομάδα και της επιτρέπουν να γίνει ακόμα πιο δυνατή για τη συνέχεια.

Μπροστά μας λοιπόν έχουμε μια ακόμα πολύ δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον κολοσσό Ρόδου. Και πάλι αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη η οποία εάν έρθει θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει από το ξεκίνημα να βρούμε ρυθμό και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλος μας. Ο Κολοσσός, στο γήπεδο του είναι ιδιαίτερα δυνατός και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να μας περιορίσει ενώ είναι δεδομένο ότι θέλει να αντιδράσει για να ρεφάρει και από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κρήτη από το Ρέθυμνο. Εμείς το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη και είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε για αυτή.

Στο μυαλό όλων μας είναι τα πρόσωπα των φιλάθλων μας μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο. Ξέρουμε ότι κάθε νίκη της ομάδας μας τους δίνει μεγάλη χαρά και για αυτό είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και στη Ρόδο.

Λένε λοιπόν, ότι μια φωτογραφία αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις για αυτό και εγώ θα σας αποχαιρετήσω κάπως διαφορετικά σήμερα και ελπίζω στο επόμενο ραντεβού μας να μιλάμε για την όγδοη νίκη του Απόλλωνα…”

apollon

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…