Κεντρική Basket League Άρης Δικαστική νίκη επί του Δαμιανίδη

Δικαστική νίκη επί του Δαμιανίδη

ARIS BUD aris buduncost laskaris

ARIS-BUD-aris-buduncost-laskaris

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες στο eBasket για την δικαστική επίθεση του Γιάννη Δαμιανίδη κατά της ΚΑΕ Άρης. Ο πρώην πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” εταιρίας αξίωνε περί τις 167.000 ευρώ, κάτι το οποίο δε δεχόταν η τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ.

Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν με τη σειρά τους εναντίον του κ. Δαμιανίδη και μάλιστα σήμερα (11/01) κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη δικαστική μάχη. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, η ΚΑΕ Άρης κέρδισε τις δύο προσωρινές διαταγές στις αιτήσεις ανάκλησης αποφάσεων που κατέθεσε κατά του πρώην Προέδρου του συλλόγου.

Με απλά λόγια, ο κ. Δαμιανίδης δε δικαιούται κανένα απολύτως μερίδιο από τα έσοδα της ομάδας, ενώ παράλληλα δεν έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό της ΚΑΕ.

Οι άνθρωποι του Άρη όμως δε σταμάτησαν εκεί. Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε και νέα αγωγή κατά του πρώην προέδρου, με την οποία ζητά την άμεση ακύρωση του συμφωνητικού για οφειλή 167.000 ευρώ προς το πρόσωπο του και τις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση και για αυτήν την υπόθεση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…