Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Διαφορετικό παιχνίδι”

“Διαφορετικό παιχνίδι”

Rethimno Apollon Patras Giannopoulos

Rethimno-Apollon Patras-Giannopoulos

Δεύτερος γύρος, νέο ξεκίνημα για το Ρέθυμνο, το οποίο με τον Τόμας Ντελινινκάιτις στο ρόστερ του, θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου μισού και να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα, όπως σημείωσε και ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο φόργουορντ των Κρητικών ανανέωσε το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και χαρακτήρισε “διαφορετικό” το αυριανό (16/01) ματς, εν συγκρίσει με αυτό της 1ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Άλλη μια εβδομάδα με αλλαγή παίκτη για την ομάδα μας. Ο Ντελινινκάιτις γέμισε το κενό που άφησε ο Κλουφ, ο οποίος έγινε “Ιταλός“, με τον Λιθουανό συμπαίκτη μου να είναι ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία, ενώ πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αρκετά στο να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αύριο ξεκινάμε τον β’ γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και από την μεριά μας ψάχνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να αφήσουμε πίσω μας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις 4 νίκες στα πρώτα 13 παιχνίδια αλλά αυτά ανήκουν, πλέον, στο παρελθόν. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια και ένα μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας.

Η ομάδα της Πάτρας είναι πολύ δυνατή με πολύ καλούς σκόρερ και σουτέρ τριών πόντων. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, διότι υπήρξαν πολλές αλλαγές και για τις 2 ομάδες.

Είναι ευκαιρία για την ομάδα μας να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο και να φύγουμε με τη νίκη από την Πάτρα, δίνοντας μας ώθηση για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, εντός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…