Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν θα παίξουν με τον ιδρώτα μας”

“Δεν θα παίξουν με τον ιδρώτα μας”

Lavrio Koroivos

 ËÁÕÑÉÏ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ LAVRIO - KORIVOS (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Τη δικιά του άποψη εξέφρασε ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαράκης, για τα 27,5 δευτερόλεπτα του αγώνα με την Κηφισιά που θα διεξαχθούν ξανά την ερχόμενη Δευτέρα (18/01).

Αναλυτικά:
Το ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του μπάσκετ αντιμετωπίζουν όλη αυτή την ιστορία ως φαρσοκωμωδία μας δικαιώνει. Η απόλυτη δικαίωση μας όμως θα είναι όταν η νίκη μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επικυρωθεί! Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τη Δευτέρα, κάποιοι ξεχνούν ότι στις 28 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί στην ολομέλεια του ΑΣΕΑΔ η αίτηση ανάκλησης-ακύρωσης της απόφασης που οδηγεί σε αυτή την παρωδία. Να είναι σίγουροι ότι το Λαύριο δεν παρατάει ΠΟΤΕ τα όπλα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των παικτών μας. Κι αυτό είναι δέσμευση”.

Για τους “νεοφώτιστους”, πάντως, προέχει η αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα, με τον Ψαρράκη να δηλώνει: “Κάθε βήμα προς την σωτηρία είναι σημαντικό. Με την Καβάλα έχουμε κοινούς στόχους, οπότε αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα το πόσο αποφασιστικής σημασίας είναι το συγκεκριμένο ματς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αύριο το βράδυ θα έχουμε προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας! Όπως είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου όχι απλά θα σταθεί δίπλα στα παιδιά αλλά θα γεμίσει το γήπεδο στο πιο κρίσιμο, μέχρι σήμερα, αγώνα της ομάδας μας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…