Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δεν πετάμε στα σύννεφα”

“Δεν πετάμε στα σύννεφα”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Η “αυγή” του 2016 βρίσκει τον Απόλλωνα Πάτρας με μια δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς φιλοξενείται στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική της Α1. Ο Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γνωρίζει τι περιμένει την ομάδα του και υπογραμμίζει πως άπαντες αποσκοπούν στο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά!

Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα, όμορφες στιγμές και χωρίς τραυματισμούς. Το 2015 ήταν μια περίεργη χρονιά για εμάς στον Απόλλωνα καθώς βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού όμως καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και πλέον μπορούμε να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το 2016.

Με τέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας και με διάθεση για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις αγωνιστικές προκλήσεις της νέας σεζόν και να καταφέρουμε να κάνουμε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου θετικό “ταμείο”. Η αλήθεια είναι ότι οι γιορτές ήταν τελικά καλές για εμάς αφού καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη επί της ομάδας του Λαυρίου που μας “ψήλωσε” λίγο ακόμα βαθμολογικά ενώ και η διαφορά των 17 πόντων που καταφέραμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο δεύτερο γύρο.

Οι πανηγυρισμοί όμως έχουν τελειώσει για εμάς εδώ και καιρό καθώς μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος Γενάρης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο οποίο θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες της νίκης που μας αναλογούν και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε όπως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και δεν θα μας αφήσει πολλά περιθώρια.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μπορέσουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοση μας. Ο Ολυμπιακός θα θέλει να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό μέσα στην έδρα του, όμως, και εμείς θα μπούμε χωρίς άγχος.

Όπως είπα και πριν ο Γενάρης είναι πολύ δύσκολος μήνας για εμάς γιατι από την απόδοση μας στα προσεχή παιχνίδια θα κριθούν πολλά. Μετά τον Ολυμπιακό μας περιμένει ένα “επικίνδυνο” παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα μας ενώ στη συνέχεια, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, θα παίξουμε με αντίπαλο το Ρέθυμνο και πάλι στην Περιβόλα. Για αυτά τα δύο παιχνίδια θα τα πούμε και τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν το μυαλό μας είναι μόνο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. Το τραγούδι που ακολουθεί σας το αφιερώνω είναι ένα από τα αγαπημένα μου και μου βγάζει πολύ θετική ενέργεια την οποία χρειαζόμαστε όλοι μας για μια χρονιά καλύτερη από την περσινή.

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους με υγεία και αγάπη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…