Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν έχουμε περιθώρια απωλειών”

“Δεν έχουμε περιθώρια απωλειών”

barlos lavrio aek

barlos-lavrio-aek

Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους είναι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη.

Το Λαύριο υποδέχεται (16/1, 17:00) την Καβάλα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο είναι αποφασισμένοι και πανέτοιμοι να κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Προερχόμαστε από μία αγωνιστική στην οποία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Κόντρα στον Κόροιβο δείξαμε ετοιμότητα και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γι΄αυτό καταφέραμε να επικρατήσουμε επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου.

Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι ανάλογο και εναντίον της Καβάλας. Όπως είπε και ο Σάκης (Γιαννακόπουλος) πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να τους βάλουμε από κάτω. Οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί και σε κάθε ματς δίνουν το 100% για να διεκδικήσουν τη νίκη και τις πιθανότητες που έχουν να παραμείνουν στην Α1.

Το πρόγραμμα μας στο δεύτερο γύρο είναι τέτοιο που δεν έχουμε περιθώρια απωλειών μέσα στην έδρα μας. Ξέρουμε καλά ότι η Καβάλα θα έρθει για να πάρει το διπλό, όμως είμαστε αποφασισμένοι και πανέτοιμοι. Είμαι πια σίγουρος ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και γεμίζοντας το γήπεδο θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα είναι καλά, δούλεψε σκληρά και τα υπόλοιπα θα… φανούν στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…