Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

“Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

pao

pao-anaxorisi

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Κράσνονταρ, εκεί όπου την Πέμπτη (21/1) θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Μετά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς πρέπει να τα δώσει όλα, προκειμένου να ρεφάρει την απρόσμενη ήττα από τους Σέρβους.

Την αποστολή δεν ακολούθησε μόνο ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

“Τους ξέρουμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι ότι τώρα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίζεται ο Ράντολφ”, δήλωσε πριν την αναχώρηση ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του “τριφυλλιού”, Γκόραν Μπιέντοφ και συνέχισε: “Διαθέτουν πολλούς παίκτες που ψάχνουν το σκορ. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους ψηλούς μας γιατί η Κουμπαν επέλεξε να αφήσει τον Φεσένκο κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε: “Δεν υπάρχει χώρος για να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας ή το διπλανό μας. Κρατάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό κι έτσι δεν αφήνουμε τα όποια σχόλια να μας επηρεάζουν. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και είναι δεδομένο ότι κρινόμαστε.

Η Λοκομοτίβ δεν έχει βρει το… κουμπί μας. Έχουν ένα μεγάλο σκόρερ, όπως είναι ο Ντιλέινι. Δεν αναιρώ ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουν καλή κυκλοφορία. Επί της ουσίας δεν θέλουμε να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους”.

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που επέστρεψε στη δράση στον αγώνα με τον Άρη, είπε: “Το χειρότερο τόσο καιρό είναι να βρίσκεσαι στην άκρη του πάγκου. Έκανα τέσσερις μήνες για να πατήσω στο παρκέ. Δόξα τω Θεώ πλέον είμαι υγιής και σκέφτομαι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου”.

Όσον αφορά στον αγώνα με τη ρωσική ομάδα, σημείωσε: «”α πάντα θα εξαρτηθούν από την άμυνα που θα παίξουμε. Πρέπει από την αρχή να βγάλουμε ενέργεια κι αν αγωνιστούμε ως ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…