Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν έχω παράπονο”

“Δεν έχω παράπονο”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο εμφανίστηκε ανταγωνιστικό κατά διαστήματα κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως, όπως αναμενόταν δεν κατόρθωσε να πετύχει την έκπληξη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είχε να επισημάνει κάτι αρνητικό στην προσπάθεια των παικτών του, παρά μόνο το άσχημο ποσοστό από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας”, ενώ έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Συγχαρητήρια στον Γιάννη και τους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι μόνο για απόψε, αλλά για ό,τι παρουσιάζουν εδώ και καιρό. Εγώ είπα στα παιδιά πως είχα απέναντι τους μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ζήτησα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι τους. Δεν έχω παράπονο, μόνο το κακό μας ποσοστό στις βολές.

Κοιτάμε τη συνέχεια. Μας κυνηγάει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε εκτός έδρας νίκες και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Ντάριους Κάρτερ, τόνισε: “Όπως είπε και ο Σον, όλη την εβδομάδα ξέραμε πως θα είναι ένα ματς που θα κρινόταν στις σωματικές επαφές και δουλέψαμε γι’ αυτό. Εμείς παίξαμε ως ομάδα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το καταφέραμε, αλλά στο δεύτερο το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…