Κεντρική NBA “Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης”
NBA

“Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης”

Jimmy Butler 1

jimmy-butlerΟι Μπουλς πανηγύρισαν για 7η σερί φορά τη νίκη κόντρα στους Ράπτορς μες στο Τορόντο με σκορ 115113, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το “πάρτι” που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος σκόραρε τους 40 από τους 42 πόντους του στην επανάληψη, οδηγώντας την ομάδα του με σιγουριά στο ροζ φύλλο αγώνα.

Το γεγονός, όμως, είναι ότι ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση, η οποία ανήκε στον Μάικλ Τζόρνταν που είχε πετύχει 39 πόντους απέναντι στους Μπακς. Ωστόσο, ο “Jimmy Buckets” προέβη σε δηλώσεις, ύστερα από την κατάρριψη αυτού του ρεκόρ, τονίζοντας τα εξής:

“Μην με συγκρίνετε με εκείνον. Δεν θέλω να με συγκρίνει ο κόσμος με εκείνον, επειδή θα αρχίσει να πιστεύει ότι θα πρέπει να κάνω ό,τι έκανε κι αυτός. Προσπαθώ, αλλά η διαφορά μεταξύ μας είναι χαώδης, είμαι απλά χαρούμενος που νικήσαμε. Δεν θέλω να συγκρίνομαι με τον Τζόρνταν, επειδή όλοι έχουμε δει τι έχει κάνει γι’ αυτό το παιχνίδι. Είμαι απλά χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Είτε σκόραρα, είτε όχι, φεύγουμε από δω με τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…