Κεντρική NBA Χωρίς Κόμπι στο Ρίο
NBA

Χωρίς Κόμπι στο Ρίο

kobe team usa

kobe-team-usa

Διανύουμε την τελευταία σεζόν μιας μυθικής καριέρας, όπως είναι αυτή του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αποσύρεται σε μερικούς μήνες. Ο ίδιος είχε εκφράσει την θέληση του να αγωνιστεί για μια τελευταία φορά και σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να κλείσει τη λαμπρή πορεία του με ένα χρυσό, στο Ρίο.

Εν τέλει, όμως, άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση κόντρα στους Τζαζ, στις 13 Απριλίου, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του, καθώς: “Από τη μέρα που ανακοίνωσα πως αποσύρομαι βλέπω τους νεότερους παίκτες από διαφορετική σκοπιά. Αντιλήφθηκα ότι εκείνοι είναι το μέλλον του μπάσκετ και εκείνοι αξίζουν μια θέση στο Ρίο. Αυτούς έχει ανάγκη να δει, πλέον, το κοινό. Εγώ έζησα τις δικές μου στιγμές”, όπως επεσήμανε, δείχνοντας έναν εαυτό, από την ημέρα της ανακοίνωσης για την απόσυρση του, εκ διαμέτρου αντίθετο με τον εγωιστή σταρ, που όλοι είχαν στο μυαλό τους.

“Αν με θέλουν να πάω να μιλήσω στους παίκτες της εθνικής ομάδας, θα το κάνω, αλλά μέχρι εκεί” συνέχισε ο “Black Mamba” και κατέληξε: “Όσο ωραίο κι αν είναι να παίζεις για τη χώρα σου, όταν λέω πως θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με τους Λέικερς το εννοώ. Πιστεύω πως θα είναι ωραίο που θα παίξω το τελευταίο μου ματς ως παίκτης των Λέικερς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…