Κεντρική Διεθνή “Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

“Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

joan plaza

joan-plazaΗ Μάλαγα δεν κατάφερε να δραπετεύσει με το “διπλό” από το ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός, τελικά, φάνηκε να θέλει περισσότερο την νίκη. Ο κόουτς Πλάθα, μετά το τέλος του ματς, έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες, χρήζοντας, βέβαια, τους “πράσινους” άξιους νικητές.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Θέλαμε να έρθουμε και να κάνουμε ό,τι κόντρα στην Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός. Χάσαμε ένα παιχνίδι στον πόντο και είναι σαν νόμισμα που καμιά φορά γυρνάει υπέρ σου και κάποια άλλη όχι, αλλά το άξιζε ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε μία περίοδο, κερδίσαμε δύο κι άλλη μία ήρθε ισοπαλία, αλλά τελικά χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Χάσαμε κάποιες βολές και κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.”

Για την απουσία του Κουζμίνσκας: “Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν παραπονιέμαι για τραυματισμούς και ταξίδια. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν ακόμα και χωρίς Κουζμίνσκας και Μάρκοβιτς, αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα αν θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…