Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Άθλημα ομαδικότητας όχι εγωισμού”

“Άθλημα ομαδικότητας όχι εγωισμού”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με εμφατικό τρόπο, μετά το “στραπάτσο” κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και δη κατακτώντας μια ευρείας διαφοράς νίκη κόντρα στον Άρη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια.

“Ήμασταν θετικοί και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάναμε κουβέντες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με τους παίκτες. Το αναλύσαμε σωστά, οι παίκτες μου έπαιξαν σωστά και ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα” σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

“Πρέπει να παλεύουμε σκληρά, να βάζουμε τη μπάλα στη σωστή θέση, να παλεύουμε ενωμένοι! Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι εγωισμού αλλά ομαδικότητας και σε αυτή τη λογική θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων αλλά το πως θα βελτιωθούμε σαν ομάδα”.

Για την ενίσχυση της ομάδας, εξήγησε πως “Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Προσπαθώ να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε από τον τραυματισμό, ο Παππάς και ο Καλάθης είναι εκτός, όμως έχουμε υποστήριξη ο ένας στον άλλον. Αν και όταν πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να γίνει στο σωστό χρονικό πλαίσιο για την ομάδα.”

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι: “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …