Κεντρική Διεθνή “Ας μην ξεκινήσουμε τις συγκρίσεις”

“Ας μην ξεκινήσουμε τις συγκρίσεις”

saras jasikevicius zalgiris coach

saras-jasikevicius-zalgiris-coachΟ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν παραπάνω από ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για αυτά που έπρεπε να κάνει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως για να φτάσει στο επίπεδο του “Ζοτς” θέλει πολύ δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Νομίζω πως μπήκαμε στο ματς με ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο φέραμε εις πέρας. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερό του ματς. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε, το πλάνο δούλεψε. Βοηθάει να παίζεις στο Κάουνας με την ενέργεια του κόσμου της ομάδας.

Είχαμε καλό ματς και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Το ντεμπούτο μου στην έδρα μας θα ξεχαστεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν ξέρω αν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το όραμά μου είναι να κάνω τα δυνατά σημεία των παικτών μου πιο δυνατά και την αδύνατα λιγότερο αδύνατα. Θέλω να βελτιωθούμε.”

Για τις συγκρίσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Αν ξεκινήσουμε να κάνουμε συγκρίσεις θα πάμε σε λάθος δρόμο. Από εμένα μέχρι τον Ομπράντοβιτς είναι σαν να λέμε από τη γη μέχρι το φεγγάρι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…