Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Από εμάς εξαρτάται”

“Από εμάς εξαρτάται”

papapetrou

papapetrou

Στο χέρι των “ερυθρολεύκων” είναι να αφήσουν πίσω το κακό τους πρόσωπο και να μπουν σε έναν σταθερό δρόμο επιτυχιών, υπογράμμισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ανανεώνοντας το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον Αρκαδικό και εξέφρασε την ανακούφιση όλων για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Η εναλλαγή συναισθημάτων είναι συνεχής τον τελευταίο καιρό κι αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Από εμάς εξαρτάται να βρούμε τον εαυτό μας και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Από μας, επαναλαμβάνω, εξαρτάται.

Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που έρχεται να είναι η αρχή για να μπούμε στο σωστό δρόμο. Ταξιδέψαμε για την Τρίπολη κατευθείαν από τη Μαδρίτη λόγω των κινητοποιήσεων που υπάρχουν στις Εθνικές οδούς και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια μεγάλη καθυστέρηση. Μακάρι την Κυριακή να φτάσουμε στο στόχο χωρίς προβλήματα και να επιστρέψουμε το ίδιο ομαλά.

Στη διάρκεια του ταξιδιού μάθαμε και τα καλά νέα για τον Ντάνιελ. Αυτά ήταν πραγματικά καλά νέα. Φέτος έχουμε… ζήσει πολλά και ελπίζω να μη ζήσουμε τίποτα άλλο δυσάρεστο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …