Κεντρική Basket League Άρης “Ανεβασμένο το Ρέθυμνο”

“Ανεβασμένο το Ρέθυμνο”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο (02/01, 17:00) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, χαρακτήρισε ανεβασμένη την ομάδα των Κρητικών, ενώ ως σημεία-κλειδιά του αγώνα όρισε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στη χρονιά που πέρασε όσο και στη νέα που άρχισε σήμερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:
“Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντας κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ οι οποίες βελτίωσαν το παιχνίδι του. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα, όπως και τα λιγότερα δυνατά λάθη”.

Για το 2015 και το 2016: “Το 2015 ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη. Καταφέραμε αρκετά πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και η ανατολή του 2016 μας βρίσκει σε καλό σημείο αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο για το 2016”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…