Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αφήνουμε πίσω την Μπάμπεργκ”

“Αφήνουμε πίσω την Μπάμπεργκ”

papapetrou

papapetrou

Μετά το “στραπάτσο” κόντρα στην Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και δη το αυριανό (18/01) παιχνίδι της Ρόδου, κόντρα στον Κολοσσό. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ανανεώνοντας το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογράμμισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να γυρίσουν τον “διακόπτη” και επέστησε την προσοχή καθώς ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που “δεν χαρίζεται σε κανέναν”, όπως σχολίασε.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Φίλες και φίλοι μου γειά σας,

Δυστυχώς, μετά από ένα καλό σερί νικών, ήρθε για εμάς μια σκληρή ήττα από την Μπάμπεργκ. Όπως, όμως, σας έχω γράψει ξανά, σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να μένεις περισσότερο από 24 ώρες σε μια νίκη ή σε μια ήττα. Πρέπει να προχωράς. Ο Κολοσσός Ρόδου μας περιμένει και δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στο τι έγινε με την Μπάμπεργκ.

Στη χθεσινή προπόνηση είδαμε τα λάθη μας, ο κόουτς μας εξήγησε τι δεν κάναμε σωστά και, πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική πορεία φέτος και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Διαφορετικά θα έχουμε τέραστιο πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη. Η εμφάνιση μας απέναντι στην Μπάμπεργκ ήταν κακή και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και κάθε λάθος μετράει διπλά. Ο Κολοσσός Ρόδου δεν έχει τίποτα να χάσει, γι’ αυτό θα είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνος. Οπότε, πρέπει να σεβαστούμε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας στη συνέχεια τους αντιπάλους μας και να κάνουμε ό,τι ακριβώς μας ζητήσει ο προπονητής μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…