Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο”

“Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο”

Sfairopoulos

SfairopoulosΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του (73-75)  στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και φάνηκε ευχαριστημένος για την αντίδραση των παικτών του,

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς η Κηφισιά είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της. Η Κηφισιά έχει και Έλληνες και ξένους παίκτες που παίζουν δυνατά. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στις αρχές του τέταρτου πήραμε μια διαφορά, αλλά η Κηφισιά με τρία μεγάλα τρίποντα πλησίασε. Εμείς, όμως, είχαμε το καθαρό μυαλό σε εκείνο το σημείο και τη σωστή αντίδραση και φτάσαμε στη νίκη. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή τους την αντίδραση.”

Για τους Σον Τζέιμς και Νικολά Μιλουτίνοφ:“Ο Σον Τζέιμς ψάχνει να βρει τα πατήματά του και τις συνεργασίες στο παιχνίδι. Το λίγο διάστημα που έπαιξε είχε καλή παρουσία, αλλά χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ είναι νεαρός, ο Γλυνιαδάκης είναι έμπειρος και έχει περισσότερες παραστάσεις.”

Για το αν κάποιος από τους τραυματίες θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Άρη: “Δεν το ξέρουμε ακόμη. Κάποιοι κάνουν ατομικό πρόγραμμα, κάποιοι θεραπείες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…