Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τζένεραλ Μάνατζερ ο Σάκοτα

Τζένεραλ Μάνατζερ ο Σάκοτα

sakota

Από τη θέση του Τζένεραλ Μάνατζερ θα συνεχίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα να προσφέρει στην ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, ο “Σάλε”, αναλαμβάνει από τώρα αυτό το πόστο και όχι από το προσεχές καλοκαίρι λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ενώ παράλληλα τίθεται επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Όπως αναμενόταν, στον αγώνα με το Ρέθυμνο (19/12) στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Πλέον, ξεκινά η αναζήτηση για την αναζήτηση του διαδόχου του Σερβοέλληνα τεχνικού, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.
Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Η βραδιά που θέλει να ξεχάσει ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι…