Κεντρική NBA Το πολυδιάστατο πρόβλημα των Σανς
NBA

Το πολυδιάστατο πρόβλημα των Σανς

horvacek bledsoe

horvacek-bledsoeΟι Σανς βρίσκονται σε μία πολύ σημαντική καμπή της σεζόν. Τα προβλήματα είναι πολλά, η γκρίνια περισσότερη και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, αυτό που χρειάζεται είναι λύσεις που θα χτυπήσουν κατευθείαν στην ρίζα τους τις όποιες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί.

Όπως είχαμε αναφέρει χθες ο Τζεφ Χόρνατσεκ βρσκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Τα πράγματα δείχνουν να έρχονται τούμπα σήμερα. Ο Χόρνατσεκ παραμένει στην θέση του, με τα “σπασμένα” να καλούνται να πληρώσουν οι βοηθοί του, Μάικ Λονγκαμπάρντι και Τζέρι Σίτινγκ. Την θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Ερλ Ουότσον και Νέιτ Μπιόργκρεν.

Με λίγα λόγια η διοικούντες του Φοίνιξ παίρνουν τα μέτρα τους πριν πάρουν το κεφάλι του Χόρνατσεκ. Απόλυτα λογικό αν κάτσει κάποιος και το σκεφτεί, καθώς δίνουν χρόνο στον κόουτς να αναδιοργανωθεί βάζοντας τον μάλιστα υπό καθεστώς πίεσης.

bledsoe-injuryΤο “κεφάλαιο” Έρικ Μπλέντσο

Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει χαρακτηριστικά “όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε”. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση στων Σανς. Ο Έρικ Μπλέντσο τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Σίξερς και αναμένεται να μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Φλεβάρη.

Ο άσος των “ήλιων” υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Μπλέντσο αντιμετώπισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο δεξί του γόνατο πριν από περίπου δύο χρόνια. Τότε έλειψε από 33 παιχνίδια της ομάδας του.

Το πρόβλημα του Μπλέντσο έρχεται σε μία περίοδο φορμαρίσματος για τον ίδιο (20,4 πόντους, 6,1 ασίστ και 2 κλεψίματα), αλλά και αγωνιστικής πτώσης της ομάδας του. Ο χρόνος θα δείξει το πόσο μεγάλη είναι η απώλεια του.

Το στοίχημα, λοιπόν, των προ ενός μήνα υποψηφίων για τα play-offs της Δύσης, Σανς, αποτελεί η αγωνιστική ανάκαμψη, η αφύπνιση του καλομαθημένου Χόρνατσεκ, αλλά και το να μάθουν να “πετούν” χωρίς των τον τρομερό Έρικ, που “έβγαζε τα κάστανα από την φωτιά” στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…