Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Το “εγώ” κάτω από την ομάδα”

“Το “εγώ” κάτω από την ομάδα”

radulitsa

radulitsa

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, επικρατώντας εντός έδρας της Μπαρτσελόνα με 93-86 για την 8η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος με αντίπαλους ψηλούς που έχουν το ίδιο στυλ παιχνιδιού, όπως ο Άντε Τόμιτς, απλά δεν… παίζεται. Ο Σέρβος σέντερ είναι ίσως ο καλύτερος Ευρωπαίος σέντερ στο low post παιχνίδι και το απέδειξε απέναντι σε μία τρομερή front line, όπως αυτή της Μπαρτσελόνα.

Μετά την καθηλωτική του εμφάνιση (25π., 8/9διπ., 9/9β.), ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στο eBasket.gr για τη μεγάλη νίκη επί των Καταλανών, το προσωπικό του σόου κάτω από τη ρακέτα καθώς και για τη δύσκολη συνέχεια.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα απαιτητικό παιχνίδι θα έλεγα απέναντι σε μία ομάδα εξαιρετικά ποιοτική, η οποία μας έχει κερδίσει άνετα στον πρώτο γύρο. Εμείς ξέραμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα και πιστεύω το δείξαμε στο παρκέ”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρβου σέντερ, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στην τρομερή εμφάνιση του, τονίζοντας:

“Έπαιξα καλά, πιστεύω πως βοήθησα την ομάδα μου, ωστόσο η νίκη ήρθε μέσα από μία μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Όλοι μαζί κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα”.

Όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόνισε: “Είμαστε μέσα όλους τους στόχους μας. Έχουμε μία νέα ομάδα και θεωρώ πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα βάλουμε στο μυαλό μας το κρίσιμο παιχνίδι πρόκρισης με τη Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…