Κεντρική Basket League Άρης Το ευχαριστιέται ο Ουότερς

Το ευχαριστιέται ο Ουότερς

waters aris trikala

waters-aris-trikala

Ο Άρης αφήνει πίσω του τον θρίαμβο του Γιούροκαπ, και δη την πρόκριση ως πρώτος στην επόμενη φάση, και επικεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α1. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” μόνο αψήφιστα δεν θα πάρουν, όπως τόνισε κι ο Ντομινίκ Ουότερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, μέσω του νέου του μπλογκ, αναφέρθηκε ακόμα στις γιορτές των Χριστουγέννων και εξέφρασε τη χαρά του που τις περνάει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα σε όλους

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά, με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί της Μπάνβιτ. Μία νίκη η οποία μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Last 32, μας χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, το οποίο πιστεύω κανείς δεν περίμενε όταν έγινε η κλήρωση της διοργάνωσης. Εϊμαστε χαρούμενοι, όχι όμως “χορτασμένοι”, αφού θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Τόσο στο Γιούροκαπ, όσο και στην Ελλάδα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας μετρά δύο σερί νίκες έχοντας νέο κόουτς και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του. Τους παρακολουθήσαμε στο βίντεο και κάνουν κάποια διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι τους, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Γενικώς είμαστε σε εγρήγορση, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε κανένα παιχνίδι και κανέναν αντίπαλο αψήφιστα.

Αυτές τις μέρες πηγαίνω συχνά στην αγορά με την κοπέλα μου και έχω αγοράσει… πολλά παπούτσια γι’ αυτήν! Επίσης, κάνω online αγορές για την οικογένειά μου, στις ΗΠΑ. Οι μέρες είναι γιορτινές και είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα κάνω γιορτές στην Ελλάδα, αφού πέρυσι είχα πάει Δεκέμβριο στον Κολοσσό Ρόδου. Είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τη Ρόδο. Στο νησί οι γιορτές μοιάζουν πιο παραδοσιακές. Εδώ υπάρχει πολλή κίνηση στην αγορά, πολύς κόσμος στα μαγαζιά, ακόμα και στα ρεστοράν. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…