Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το ΑΣΕΑΔ αλλάζει τα δεδομένα

Το ΑΣΕΑΔ αλλάζει τα δεδομένα

kifisia lavrio

kifisia-lavrio

Το επεισοδιακό, ως προς την εξέλιξη του, παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά και το Λαύριο ολοκληρώθηκε με πολλά παράπονα, από πλευράς γηπεδούχων. Ο λόγος έγκειται στην απόφαση του διαιτητή να μην προσμετρήσει το καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή -στα 27.5″ πριν το τέλος- ως εκπρόθεσμο. Η ΚΑΕ των βορείων προαστίων κατέθεσε ένταση και την κέρδισε, εν μέρει, καθώς το καλάθι μέτρησε, μεν, αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Όμως, μια νέα τροπή έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο κατέφυγε η ΚΑΕ μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, έκρινε πως είναι ορθό να επαναληφθούν τα τελευταία 27.5 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, με το σκορ στο 81-78, υπέρ των γηπεδούχων, και την κατοχή στο Λαύριο!

Η πλευρά της Κηφισιάς δεν έχει λάβει ακόμη επίσημα την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αλλά φαντάζει θέμα ωρών να γίνει αυτό. Βάσει αυτής της απόφασης, στο παιχνίδι πρέπει να αγωνιστούν μόνο όσοι παίκτες βρίσκονταν και τότε στο ρόστερ των δύο ομάδων και όχι, τυχόν, νέες προσθήκες, ενώ το φύλλο αγώνα θα είναι το ίδιο. Η εύρεση ημερομηνίας για τη διεξαγωγή αυτών των 27.5 δευτερολέπτων, όταν και εφόσον γνωστοποιηθεί και επίσημα η απόφαση, εναπόκειται στην ευθύνη του ΕΣΑΚΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…