Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θρυλικά” Χριστούγεννα

“Θρυλικά” Χριστούγεννα

osfp xmas camp

osfp-xmas-camp

Για ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, θα πραγματοποιηθεί, με σημαντικές παρουσίες. Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό το βλέμμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά και του Διευθυντή των Ακαδημιών, Νίκου Κεραμέα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Χριστούγεννα στο παρκέ για μικρούς και μικρές αθλητές. Τα σχολεία μπορεί να… κλείνουν το διάστημα των εορτών που έρχονται, αλλά η προπόνηση στο ΣΕΦ δεν σταματά.

Το camp που έγινε θεσμός επιστρέφει και φέτος. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Camp στα γήπεδα του ΣΕΦ, την επίβλεψη των οποίων θα έχουν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Θρύλου κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Νίκος Κεραμεύς.

Α’ Περίοδος 28-29-30/12/2015
Ώρες: 09:00-14:00
Κόστος: 50€ εκτός συλλόγου/ 40€ εντός συλλόγου
Ηλικίες: 2001 έως 2010 (αγόρια και κορίτσια)

Το πρόγραμμα έχει εκπονηθεί από την προπονητική ομάδα των ακαδημιών μας, είναι στηριγμένο στις βασικές αρχές του μπάσκετ (Basketball Fundamentals), ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ατομική τεχνική και τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Τόσο το ασκησιολόγιο όσο και τα διαγωνιστικά παιχνίδια, θα βοηθήσουν στην εξάσκηση της ντρίπλας, της πάσας, του σουτ, του ριμπάουντ, αλλά και στη βελτίωση της άμυνας και της κίνησης χωρίς μπάλα.

Οι προπονήσεις είναι εξειδικευμένες βάσει της ηλικίας και του επιπέδου των νεαρών αθλητών και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή συμβάλει καταλυτικά στην διεξαγωγή του προγράμματος.

Camp επιλέκτων

Β Περίοδος 4-5 & 7/12/2015
Ώρες: 09:00-12:00
Ηλικίες: 2001-2002-2003

Ένα τριήμερο το οποίο θα φιλοξενήσει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στο camp των Χριστουγέννων και η προπονητική μας ομάδα διέκρινε ότι έχουν κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα.

Τα παιδιά αυτά θα ενσωματωθούν για το συγκεκριμένο τριήμερο με τους αθλητές οι οποίοι ήδη στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας, και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα, την επιμέλεια του οποίου θα έχουν οι κύριοι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Νικόλαος Κεραμεύς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στο camp επιλέκτων, είναι η συγκατάθεση του συλλόγου τους, εάν και εφόσον αγωνίζονται σε κάποιο άλλο σωματείο.

Πληροφορίες και εγγραφές
210-4833283
Καθημερινά 15:00 – 18:00
Σάββατο 09:30 – 12:30″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…