Κεντρική Basket League Άρης “Θα τα δώσουμε όλα”

“Θα τα δώσουμε όλα”

waters aris

waters aris

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Άρης, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν το απόγευμα του Σαββάτου (5/12, 17:00) στο Αλεξάνδρειο την Κηφισιά και σύμφωνα με τον Ντομινίκ Ουότερς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους!

Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά… τρελές! Πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μια επίσης μεγάλη νίκη επί της Unics Kazan στο Eurocup.

Κόντρα στην ρωσική ομάδα παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Νιώθω ότι συνεχώς γινόμαστε πιο δυνατοί.

Όσον αφορά στα εκτός αγωνιστικά νέα μου, θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μετακόμισα σε νέο διαμέρισμα. Είναι πανέμορφο και με κάνει να νιώθω όμορφα κάθε βράδυ όταν γυρίζω σπίτι από τις σκληρές προπονήσεις. Χαλαρώνω πραγματικά. Επίσης, η κοπέλα μου είναι πολύ χαρούμενη που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι, οπότε γίνεται πράξη το “happy wife, happy life” (“χαρούμενη σύζυγος, χαρούμενη ζωή”)! Νιώθω πραγματικά καλά. Είναι πανέμορφο, έχω internet, όλα είναι κανονισμένα τέλεια! Αισθάνομαι σα να είμαι στο σπίτι μου και είναι σπουδαίο αυτό.

Πέρα από αυτό δεν έχω κάτι καινούργιο να πω… Όλα είναι τα ίδια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας την Κηφισιά. Μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα. Έχει καλούς παίκτες και πρόσφατα ενισχύθηκε κι άλλο. Περιμένουμε πως θα παίξουν σκληρά. Μέχρι τώρα παίζουν καλύτερα στα εκτός έδρας σε σχέση με τα εντός, οπότε θα πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα για μια ακόμη νίκη, ώστε να ισχυροποιήσουμε κι άλλο την θέση μας στην Basket League. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…