Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θα πάρουμε τη νίκη”

“Θα πάρουμε τη νίκη”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο επιζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και επιστρέψει, όσο το δυνατό συντομότερα, σε τροχιά πλέι οφ. Η 9η “στροφή” της Α1 βρίσκει τους Ρεθυμνιώτες αντιμέτωπους με την Καβάλα, στην έδρα τους, η οποία επίσης “καίγεται” για το ροζ φύλλο. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το επερχόμενο παιχνίδι και την πεποίθηση του πως η νίκη θα έρθει.

“Το Σάββατο παίζουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, όπως είναι όλα τα ματς στην έδρα μας, πλέον. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να μην έχουμε περαιτέρω προβλήματα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι παρά τα άτυχα αποτελέσματα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θεωρώ πως το Σάββατο θα έχουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Ντάριους Κάρτερ, με τη σειρά του, σημείωσε: “Η επόμενη αναμέτρηση είναι πραγματικά σημαντική. Παίζουμε εναντίον της Καβάλας. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα κερδίσουμε. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Παράλληλα, θεωρώ πως θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και ομαδικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…