Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τελευταία προπόνηση του ’15

Τελευταία προπόνηση του ’15

paok proponisi kentro team omadiki

paok-proponisi-kentro-team-omadiki

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ελέω Κοροίβου και Βαλένθια, οι καλαθοσφαιριστές του “Δικεφάλου του Βορρά”, βρέθηκαν και σήμερα (31/12) στο “PAOK Sports Arena” και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο έμπειρος τεχνικός, είδε για άλλη μία μέρα τον Κώστα Βασιλειάδη να μην προπονείται, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στο πέλμα του αριστερού ποδιού. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (03/01) κρίνεται αμφίβολη.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας, οι “ασπρόμαυροι”, θα προπονηθούν αύριο (01/01) το απόγευμα στο “Παλατάκι” και το πρωί του Σαββάτου (02/01) θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για Καλαμάτα, από όπου θα μεταβούν οδικώς για την Αμαλιάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής (03/01), όμως τα ταξίδια δεν τελειώνουν εκεί. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (04/01), η αποστολή του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και την Τρίτη (05/01) θα αναχωρήσει για Βαλένθια μέσω Κωνσταντινούπολης. Το μεγάλο παιχνίδι με την αήττητη ως τώρα Βαλένθια, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (06/01) και θα βάλει… τέλος στο μαρτύριο των συνεχόμενων ταξιδιών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …