Κεντρική Basket League Άρης Στο Μουσείο ο Βεζένκοφ (pics)

Στο Μουσείο ο Βεζένκοφ (pics)

vezenkof mouseio5 arisbc aris

vezenkof-mouseio5-arisbc-aris

Αποτελεί ένα μεγάλο καμάρι του Συλλόγου. Πήρε δικαίως μεταγραφή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, χάρη στον Άρη και το ταλέντο του. Και για αυτό δε ξεχνά.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα (30/12) στο Nick Galis Hall για να επισκεφθεί παλιούς φίλους και γνωστούς. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα, παρέλαβε το ελληνικό διαβατήριό του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και παράλληλα επισκέφθηκε το γήπεδο που ανδρώθηκε.

vezenkof-mouseio3-arisbc

Βρέθηκε στο Μουσείο της ομάδας, μίλησε με τον πρώην προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και το προσωπικό της ΚΑΕ. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην πει δύο λόγια για αυτήν του την επιστροφή, αλλά και την πορεία των “κιτρινόμαυρων”.

vezenkof-mouseio4-arisbc

“Ο Άρης είναι η οικογένειά μου και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να έρθω στο Παλέ, έστω και για λίγο και να δω γνώριμα πρόσωπα και το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά. Στον Άρη πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

“Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Με εντυπωσίασαν το Μουσείο, το γήπεδο, τα αποδυτήρια. Αγωνιστικά, ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον παρακολουθώ συνέχεια και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω ψηλά. Εύχομαι στην αγαπημένη ομάδα μου ένα ακόμα καλύτερο 2016 και θέλω να στείλω τις ευχές μου για μία καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Άρη”, ήταν τα λόγια του στο arisbc.gr.

vezenkof-mouseio1-arisbc

vrzenkof-dentro6-arisbc

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…