Κεντρική NBA Στα χέρια για χάρη μιας γυναίκας
NBA

Στα χέρια για χάρη μιας γυναίκας

135816

barnes-fisherΤιμωρία επιβλήθηκε στον Ματ Μπαρνς εξαιτίας του επεισοδίου που είχε με τον προπονητή των Νιου Γιόρκ Νικς, αλλά και πρώην παίκτη των Λος Άντζελες ΛέικερςΝτέρεκ Φίσερ. Όλα αυτά για χάρη μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα η λίγκα αποφάσισε πως πρέπει να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον άσο των Μέμφις Γκρίζλις, αφότου εκείνος επιτέθηκε στον Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος διατηρεί δεσμό με την εν διαστάσει σύζυγο του πρώτου.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων. Ο προπονητής των Νικς είχε επισκεφθεί την εν λόγω γυναίκα, η οποία παρεμπιπτόντως πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι σόου ονόματι “Basketball Wives“. Για κακή του τύχη, την ίδια ώρα έφτασε στο σπίτι κι ο σμολ φόργουορντ των Γκρίζλις, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια.

Στη συνέχεια, ο Μπαρνς προέβη στις εξής δηλώσεις: “Είμαστε δύο ενήλικες που έπρεπε να διευθετήσουν το θέμα σαν δύο ενήλικες. Εκείνος όμως επέλεξε να τρέξει να το πει στην αστυνομία και στο ΝΒΑ” ενώ, τέλος, προσέθεσε: «Είναι προφανές πως οι Νικς κάνουν κουμάντο στο τι γράφεται στη “New York Post“, οπότε προσπαθούν να με κάνουν να φαίνομαι ο κακός της υπόθεσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…